Koko perheen hiihtoiltapäivä

Toiko pukki sukset, mutta unohti kertoa, miten niillä hiihdetään? Tuntuuko, että vauhtia olisi varastossa enemmänkin mutta hiihtotekniikka ei pysy perässä. Toivotko hiihdosta perheen hauskaa yhteistä harrastusta.

Tervetuloa tutustumaan hiihtoharrastukseen Tampereen Hiihtoseuran järjestämään koko perheen hiihtopäivään!

Opastamme hiihdosta kiinnostuneita lapsia, nuoria ja aikuisia Kaupin hiihtostadionilla kolmella matalan kynnyksen harjoittelupisteellä torstaina 29.12.2022 klo 12-14.

1. Lapsi + vanhempi

Ryhmässä harjoitellaan hiihtoa leikkien yhdessä vanhemman kanssa. Harjoituspiste on tarkoitettu noin 3–6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

2. Hiihdon alkeet lapsille

Helppo hiihtotunti n. 6–9-vuotiaille, jotka liikkuvat jo sujuvasti suksilla. Opettelemme monipuolisesti eri hiihtotekniikoita.

3. Hiotaan hiihtotekniikkaa

Haluaisitko hiihtää kovaa, pitkään tai tehokkaasti? Lähde lyhyelle yhteislenkille Kaupin maastoon etsimään sinulle sopivinta hiihtotekniikkaa! Sopii myös aikuisille.

Harjoitukset alkavat tasatunnein klo 12 ja 13 ja kestävät n. 45 minuuttia. Tarvitset vain omat välineet: sukset, monot ja sauvat. Tarjoamme lasten ja nuorten suksiin luistovoitelun / pohjien kunnostuksen. 

Hinta: 10 e / osallistuja / ryhmä (jos perheestä osallistuu useampi lapsi/useampaan ryhmään, maksu on enintään 30 e). TaHS:n hiihtokoululaisilta/hiihtoliikkarrilaisilta ei maksua.

Ilmoittautuminen tästä linkistä