Palkintoja ja palkittuja

TaHSin piirikunnallisissa HS-hiihoissa oli tuttuun tapaan leveä palkintopöytä. Melkein kaikki palkintorivistöt ehtivät kameran muistitikulle, ainoastaan M8-sarja jäi kuvaamatta, mitä TaHSin kuvaustiimi pahoittelee!
M6-sarjan komea voittajarivistö.
Pienimmät tyttöhiihtäjät eli 6-vuotiaat palkintorivissä.
N8-sarjan reippaat hiihtäjät ryhmäkuvassa palkintojenjaossa.
M10-sarjassa kaikki palkittiin ja rivistä muodostui jo melkoisen leveä.
N10-sarjan iloiset hiihtäjät palkintojenjaossa.
M12-sarjan voittaja Artturi Pensasmaa (YlöjU) oikealla ja hänen vierellään sarjan muut palkitut hiihtäjät.
12-vuotiaiden tyttöjen sarjassa palkittiin 10 parasta. Nopein oli Melissa Stenman (oik.) Ylöjärven Ryhdistä. Voittaja osasi riemuita menestyksestään!
14-vuotiaiden poikien voittaja oli Ylöjärven Urheilijoiden Riku Jokihaara, joka pokkasi voitostaan palkinnoksi matkapuhelimen. Muut palkitut Rikun vasemmalla puolella.
14-vuotiaiden tyttöjen sarjassa voitosta käytiin vielä kovempi kisa. Lopulta 2,5 sekuntia erotti kakkoseksi tulleen TP:n Julia Rissasen voiton ja matkapuhelinpalkinnon saaneen NoU:n Ida Rintalan.
16-vuotiaiden tyttöjen voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Ikaalisten Urheilijoiden Krista Lähteenmäki hiihti tosi hienosti ja sai tuntuvalla erolla voiton ja matkapuhelinpalkinnon.
Myös 16-vuotiaiden poikien sarjassa voiton vei selvällä erolla Viialan Virin Jaakko Saarela (oik.). Myös hänelle ojennettiin palkinnoksi matkapuhelin.