Hiihtokoulu ja valmennus

Tervetuloa Tampereen Hiihtoseuran hiihtokouluun kaudella 2016 - 2017 !

Hiihtokoulutunti on: Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Kaupin uudella                                                                                                                               huoltorakennuksella

Jokainen lapsi harjoittelee hänen omalle taitotasolleen sopivassa ryhmässä. Aina tämä periaate ei noudata tarkasti edellä kerrottujen ryhmien ikiä. Meidän päätarkoituksemme on opettaa sinut hiihtämään ja nauttimaan hiihdosta.

Jos kiinnostuit tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä tampereenhs@gmail.com tai 044 047 4550.

Hervannan ammatillisen oppilaitoksen kuntosali on käytössä tiistaisin kello 18.30 -20.00 ja Ratinan stadionin kuntosali myös tiistaisin klo 18.00-20.00. Kuntosalilla ei aina ole vastuuohjaaja paikalla, joten harjoitteet sovittava etukäteen tai oman ohjelman mukaisesti!