Hiihtokoulu ja valmennus

Tervetuloa Tampereen Hiihtoseuran hiihtokouluun kaudella 2018 - 2019!

Tällä kaudella hiihtokoulumme on Tuiskun Latukone -koulu, joka on Suomen hiihtoliiton Lumilajit Liikuttavat -konseptin tuottama. Tuiskun Latukone -koulu vie lapset maastohiihdon maailmaan hauskasti, innostavasti ja monipuolisia taitoja opettaen. Tutustu Lumilajit Liikuttavat -konseptiin.

Pidämme Tuiskun hiihtokouluja Kaupissa ja Vuoreksessa:

Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Kaupin uudella huoltorakennuksella

Torstaisin klo 17.30-18.30 Vuoreksen koululla

Lasten hiihtokoulumaksu kaudelle syksy 2018 - kevät 2019 on 120€ (sis. 25€ jäsenmaksun).

Jokainen lapsi harjoittelee hänen omalle taitotasolleen sopivassa ryhmässä. Meidän päätarkoituksemme on opettaa perheet hiihtämään ja nauttimaan hiihdosta.

Aikuisten hiihtokoulun aikataulut ja hinta tarkentuvat marraskuun 2018 aikana.

Tampereen Hiihtoseuran jäsenillä on mahdollisuus osallistua viikoittaiselle kuntosalivuoroille Ratinan stadionin kuntosalilla.

Lisätietoja: tampereenhs@gmail.com tai 044 047 4550.