Hiihtokoulu ja valmennus

Hiihtokouluissamme harjoittelee jo yli kaksikymmentä lasta, mutta mukaan mahtuu lisää!

Tampereen Hiihtoseuran lasten hiihtokoulut talvella 2022–2023

Lapsille suunnatut hiihtokouluryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin kello 18.00–19.00 Kaupin hiihto- ja pesäpallostadionilla (Kuntokatu 5).

Lähdemme harjoituksiin aina seuran huoltokopilta, joka sijaitsee (toistaiseksi) jousiammuntakentällä.

Ryhmät taitotason mukaan

Harjoituksia varten lapset ja nuoret on jaettu kahteen ryhmään:

  • Hiihtoliikkari on tarkoitettu 5–7-vuotiaille. Ryhmän toiminta on lapsilähtöistä, monipuolista ja leikillistä. Osa kokoontumisista pidetään myös Linnainmaalla.
  • Lasten hiihtokoulu on tarkoitettu yli 8-vuotiaille. Hiihtokoulussa keskitytään ennen lumien tuloa hiihtoa tukevaan liikuntaan (mm. sauvakävelyä) sekä latukaudella erityisesti hiihtotekniikkaan (vuoroviikoin vapaan ja perinteisen tyylillä). Harjoituksissa jaamme lapset pienempiin ryhmiin tarvittaessa.

Molemmat ryhmät jatkuvat joulutauon jälkeen tammikuussa.

Hiihtokouluun osallistuminen ei edellytä kilpailuihin osallistumista, mutta tuemme mielellämme kilpahiihdosta kiinnostuneita lapsia.

Huom! Virallisiin kisoihin osallistuminen edellyttää Hiihtoliiton skipassia, johon sisältyy myös tapaturmavakuutus. Hiihtoliitto suosittelee skipassia kaikille hiihtokouluun osallistuville hiihtokoululaisille. Skipassin voi ostaa Hiihtoliiton sivuilta.

Hiihtokoulumaksut ja ilmoittautuminen

Molempien ryhmien kausimaksu (sisältäen syksyn 2022 ja kevään 2023) on 150 euroa + 25 euroa jäsenmaksu (perheen toisen jne. lapsen kausimaksusta 25 % sisaralennus).

Lisätietoja saat hiihtokoulun yhdyshenkilöltä Samu Pehkoselta, puhelin 040 5576875, sähköposti tampereenhs@gmail.com. Lisätietoja hiihtoliikkarista antaa Hanna Hämäläinen, puhelin 050 3043537, pph.hamalainen@gmail.com.

 

Ilmoittautumislinkki hiihtoliikkariin (5–7-vuotiaat)

Ilmoittautumislinkki hiihtokouluun (yli 8-vuotiaat)