Hiihtokoulu ja valmennus

Tervetuloa Tampereen Hiihtoseuran lasten hiihtokouluun 2021-2022!

Tampereen Hiihtoseuran hiihtokouluryhmät alkavat keskiviikkona 25.8.2021 Kaupin urheilupuistossa (Kuntokatu 5). Hiihtokoulutunti on keskiviikkoisin kello 18.00–19.00.

Lähdemme harjoituksiin aina seuran huoltokopilta, joka löytyy jalkapallokenttien reunalta. Ensimmäiselle harjoituskerralle tarvitset mukaasi juomapullon ja liikuntaan soveltuvan vaatetuksen. Muista välineistä ohjeistamme harjoituksissa.

Ryhmät taitotason mukaan

Syksyllä 2021 tarjoamme kaksi ryhmää:

• Hiihto-liikkari on tarkoitettu 5–7-vuotiaille. Ryhmä kokoontuu syksyllä n. 15 kertaa. Ryhmän toiminta on lapsilähtöistä, monipuolista ja leikillistä.
  • Lasten hiihtokoulu on tarkoitettu yli 8-vuotiaille. Hiihtokoulussa keskitytään hiihtoa tukevaan liikuntaan sekä hiihtotekniikkaan (vuoroviikoin vapaan ja perinteisen tyylillä). Hiihtokoulu jatkuu joulutauon jälkeen tammikuussa.

Hiihtokouluun osallistuminen ei edellytä kilpailuihin osallistumista, mutta tuemme mielellämme kilpahiihdosta kiinnostuneita lapsia.

Hiihtokoulumaksut ja ilmoittautuminen

Hiihto-liikkarin kausimaksu on 75 euroa + 25 euroa jäsenmaksu.

Hiihtokoulun kausimaksu on 75 euroa + 25 euroa jäsenmaksu (syys- ja kevätkausi yhdessä maksettuna 150 euroa).

Lisätietoja saat hiihtokoulun yhdyshenkilöltä Merja Jutilalta, puhelin 044 0474550, sähköposti tampereenhiihtoseura@gmail.com. Lisätietoja hiihto-liikkarista antaa Hanna Hämäläinen, puhelin 050 3043537, pph.hamalainen@gmail.com.

Ilmoittautumislinkki hiihto-liikkariin (5-7 -vuotiaat)

Ilmoittautumislinkki hiihtokouluun (yli 8-vuotiaat)