Hiihtokoulu ja valmennus

Tervetuloa Tampereen Hiihtoseuran lasten hiihtokouluun 2021-2022!

Tampereen Hiihtoseuran hiihtokouluryhmät keskiviikkoisin kello 18.00–19.00 Kaupin urheilupuistossa (Kuntokatu 5).

Lähdemme harjoituksiin aina seuran huoltokopilta, joka sijaitsee jousiammuntakentällä (kenttä toimii myös hiihtostadionin paikoitusalueena).

Ryhmät taitotason mukaan

Keväällä 2021 tarjoamme kaksi ryhmää:

• Hiihto-liikkari on tarkoitettu 5–7-vuotiaille. Ryhmä kokoontuu n. 15 kertaa ke 12.1.2022 alkaen. Ryhmän toiminta on lapsilähtöistä, monipuolista ja leikillistä.
  • Lasten hiihtokoulu on tarkoitettu yli 8-vuotiaille. Hiihtokoulussa keskitytään hiihtoa tukevaan liikuntaan sekä hiihtotekniikkaan (vuoroviikoin vapaan ja perinteisen tyylillä). Hiihtokoulu jatkuu joulutauon jälkeen tammikuussa.

Hiihtokouluun osallistuminen ei edellytä kilpailuihin osallistumista, mutta tuemme mielellämme kilpahiihdosta kiinnostuneita lapsia.

Hiihtokoulumaksut ja ilmoittautuminen

Hiihto-liikkarin kausimaksu on 75 euroa + 25 euroa jäsenmaksu.

Hiihtokoulun kausimaksu on 75 euroa + 25 euroa jäsenmaksu (syys- ja kevätkausi yhdessä maksettuna 150 euroa).

Lisätietoja saat hiihtokoulun yhdyshenkilöltä Merja Jutilalta, puhelin 044 0474550, sähköposti tampereenhiihtoseura@gmail.com. Lisätietoja hiihto-liikkarista antaa Hanna Hämäläinen, puhelin 050 3043537, pph.hamalainen@gmail.com.

Ilmoittautumislinkki hiihto-liikkariin (5-7 -vuotiaat)

Ilmoittautumislinkki hiihtokouluun (yli 8-vuotiaat)