Aikuisten hiihtokoulujen seuraavat kurssit tammikuussa

21.12.2021

Hiihtoteknikkaan keskittyvät aikuisten hiihtokoulut jatkuvat tammikuussa Kaupissa. Perinteisen tyylin seuraavan kurssin alustava aloituspäivä on tiistaina 11.1. ja vapaan tyylin kurssin aloitus torstaina 13.1. klo 18.00-19.15.

Neljän kerran kurssin (yht. 5 h) hinta on 100 e. Illmoittautuessasi molempien tyylien kurssille saat 10% alennuksen hinnasta.

Kokoontuminen on aina seuran huoltokopilla. Huoltokoppi (väriltään valkoinen) sijaitsee jousiammuntaradalla, joka toimii talvisin myös hiihtostadionin parkkialueena (ns. yläparkki). Hiihtokoulujen pakkasraja on -15 astetta.

Lisätietoa ryhmistä, hinnoista ja ilmoittautumisesta voit lukea Aikuisten hiihtokoulu -sivulta.