Levin ensilumenleiri päätökseen

4.12.2009

TaHSin nuorten ryhmä valmistautumassa viimeiseen harjoitukseen perjantai-iltana 4.12.
TaHSin nuorten ryhmä valmistautumassa viimeiseen harjoitukseen perjantai-iltana 4.12.

Tampereen Hiihtoseuran ensilumenleiri Levillä saatiin perjantai-iltana 4.12.2009 urheilulliseen päätökseen talvisissa tunnelmissa. Leiriltä lähtö on yhtä haikeaa kuin aina...lihakset jumissa ja kaikki vaatteet pyykkikunnossa.

Leirin alkuvaiheessa suksimistekniikat olivat osalla vielä hakusessa, mutta viikon mittaan kaikki alkoi kuin taikaiskusta näyttää aivan erilaiselta. Loppuviikkoa kohden näytti hetkittäin siltä kuin joukko kilpahiihtäjiä olisi ollut ladulla...Siis kaikkiaan loistavaa työtä nuorilta, Erkin suksihuollolta, Riitan, Annen ja Kipparin aamiais- ja tukitoimilta. Ja kaikki kunnia myös Penalle ja Oskulle, jotka osoittivat, että ikähaarukan vanhimmat ovat edelleen ne kovimmat, ainakin 50 km:n matkoilla.

Ai niin, Tiia teki itselleen leirin aikana unelmapidot, Maija pääsi hyvään kisaiskuun (kun vielä kisailisikin), Severi lykkäsi pertsaa kuin ennen vanhaan, Sini näytti loppuviikkoa kohden kaivaneen esiin vanhat taitonsa ja oppi joukon uusia, Sallan vapaan nousut olivat kerrassaan loistavia, Mikael meni välillä M18-vauhtia, Oskari pystyi vapaassa kovaan kisavauhtiin, Miikan pertsa oli esimerkillisen liukuvaa kenelle tahansa.