Puheenjohtaja kiittää TaHS-organisaatiota

11.3.2007

TaHSin seuraväki urakoi viikonlopun aikana upeasti isot piirikunnalliset hiihtokilpailut sekä Aamulehden nuorisoviestin. Kisat onnistuivat hienosti, ja kiitos siitä kuuluu kaikille järjestelyihin osallistuneille yli 50 seuralaiselle.

Tampereen Hiihtoseuran maaliskuinen kisaviikonloppu oli iso ponnistus monille. Valmistelut alkoivat jo ennen viikonloppua. Näin onnistuneiden kisojen jälkeen on ilo todeta, että kaikki osa-alueet sujuivat mainiosti, eikä järjestelyjen puolesta mikään pettänyt. Sää olisi toki voinut olla piirun verran talvisempi, mutta sille eivät edes TaHS-aktiivit mitään voineet...

Nuori Niina Hokkanen onnistui hienosti vastuullisessa tehtävässään molempien kisojen kisapäällikkönä. Muu organisaatio hoiti omat tehtävänsä mallikkaasti: latureitit ja -ohjaus, pysäköinti, ajanotto, kioskipalvelut, kisatoimisto ja järjestelyihin liittyvät tehtävät...  Erityisen maininnan ansaitsee myös voitelutiimi, joka hoiti lauantaina lähes 30 oman seuralaisen hiihtäjän pitovoitelut ja huolehti toimivat sukset myös sunnuntaina TaHSin väreissä hiihtäneille nuorille!

Ennätysmäärä hiihtäjiä omasta seurasta!

Pääosassa hiihtokisoissa ovat aina hiihtäjät, ja erityisen iloinen olen siitä, että oman seuran hiihtäjät lähtivät innolla mukaan molempiin kilpailuihin. Lauantain kisassa TaHS-hiihtäjiä oli mukana 28 hiihtäjää, ja sunnuntaina Aamulehden viestiin saatiin upeasti kaksi joukkuetta. Kiitokset aktiivisuudesta teille, nuoret hiihtäjät! On hienoa, että omissa kisoissa oman seuran värit olivat näyttävästi esillä.

Hyvää kevättä kaikille

Markku Valkamo
puheenjohtaja