Hiihtokausi virallisesti alkuun!

7.11.2006


Tampereen Hiihtoseuran kauden avajaiset pidettiin Kristillassa 7.11. Avajaisten alla pidettiin seuran syyskokous. Lue lisää tärkeistä kauteen liittyvistä asioista!

Hiihtoseuran avajaisissa käytiin läpi ryhmäjakoa, joka tulee kotisivuille tarkennettuna vielä viikolla 45. Nyt kaikilla lapsilla ja nuorilla on oma ryhmänsä sekä vakituiset vetäjänsä.

Avajaisissa käytiin läpi seuraavia asioita:

Ryhmäjako, joka on tulossa myös seuran sivuille viikolla 45. Ryhmäjaot eivät ole pysyviä, vaan niitä voidaan tarvittaessa muuttaa. Tällä haava ryhmiin kuuluu hieman yli 40 hiihtokoululaista. Mikäli vanhemmat haluavat keskustella lastensa ryhmäjaoista, ottakaa reilusti yhteyttä ohjaajiin!

Hiihtokoulumaksu: Hiihtokoulumaksu on yhteensä 29 euroa (10 euroa jäsenmaksu, 10 euroa hiihtokoulumaksu sekä SkiPassi 9 euroa). Jäsenmaksu ja hiihtokoulumaksu maksetaan tammikuussa, SkiPassi/lisenssi maksetaan suoraan Hiihtoliiton sivuilla olevan maksuyhteyden kautta. Seura tarkistaa tietyin välein, että vakuutuksen sisältävä maksu on hoidettu.

Voitelukoulutusta tullaan järjestämään pian hiihtokauden alettua. Ensimmäisen koulutuskerran jälkeen tullaan järjestämään tarvittaessa lisäkoulutusta. Seuran jäsenille tarjotaan erikseen voiteita erikoishinnoilla vielä marraskuun aikana kerättävillä listoilla!

Intersport Turtola on seuran virallinen yhteistyökauppa, josta seuran jäsenet saavat hiihtovälineistä 20 prosentin tai erikseen sovittavan alennusprosentin. Myös muista välineistä sekä tekstiileistä on sovittu erikseen alennusprosentti (15). Hiihtoseura lähettää liikkeeseen tasaisin väliajoin nimilistan, jonka mukaisesti alennuksia myönnetään seuran jäsenille. Vaikka liikkeestä ostaisi tuotteita, joihin ei enää saa lisäalennusta, pitää seuran nimi sanoa kassalla, koska seura saa siitä lisäalennuksen!

Aikuisille eli lasten huoltajille tullaan järjestämään ainakin kaksi aikuisten hiihtokoulukertaa talven aikana. Hiihtokilpailuihin on mahdollisuus totuttautua Hiihtoseuran ja Tampereen Pyrinnön yhteisen HiihtoCupin (4-6 osakilpailua) kautta sekä seuran omien mestaruuskilpailujen (2), seuran piirikunnalisten, Aamulehden nuorisoviestin sekä lisäksi Kaukajärven nappulahiihtojen kautta.

Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu netin kautta. Verkkoon tulee lista kilpailuista sekä viimeinen ilmoittautumispäivä. Netti-ilmoittautumisen kautta seura lähettää ilmoittautumiset yhtaikaa. Seura maksaa ilmoittautumiset!

Kilpailupukujen tilaukset ovat juuri meneillään ja hiihtokoulussa asiasta voi kysellä lisää. Puvun hinta on 50 euroa. Lämmittelypukuja on täksi kaudeksi vapaana enää muutama, eikä lisätilauksia valitettavasti ole tulossa. Vaihtoasuja voi kysellä pitkin kautta.

Paljon muitakin asioita käsiteltiin, niistä lisää pitkin marraskuuta ja alkavaa talvea!