HS-aluekisaviikonloppu Tammelassa

19.2.2006

Kuvassa M16-sarjan Teemu Terho tuo viestiä joukkueen ankkurille Tuomas Ranualle.
Kuvassa M16-sarjan Teemu Terho tuo viestiä joukkueen ankkurille Tuomas Ranualle.

Hopeasomman aluekisat käytiin Tammelassa lauantaina perinteisellä henkilökohtaisilla matkoilla ja sunnuntaina vuorossa oli viestikisa.

TaHSin hiihtäjistä henkilökohtaiseen kisaan osallistui kolmikko Miika Arvola, Oskari Valkamo ja Santeri Valkamo. Kaikki tekivät kisoissa upeat suoritukset, vaikka himoittuja HS-loppukilpailupaikkoja ei kenellekään tullutkaan.

Lähimmäksi kisapaikkaa hiihti 13-vuotiaissa Oskari, jonka edeltä lähdettiin 0,2 sekunnin turvin Hopeasomman loppukisaan. 14-vuotiaissa Miika hiihti myös hyvin erityisesti tämän talven perinteisen tyylin harjoittelumäärät huomioon ottaen. Santeri 15-vuotiaissa jäi myös niukasti eli alle 14 sekuntia HS-kisapaikasta, mutta loppuaika 15.17 viiden kilometrin ladulla oli hyvä suoritus. Oskari ja Santeri valittiin näin omissa sarjoissaan ensimmäisiksi varamiehiksi Hopeasomman loppukilpailuun.

Henkilökohtaisen kisan tulokset

Sunnuntain viestikisaan osallistui TaHSilta tällä kertaa hienosti kolme joukkuetta, samat kuin viikkoa aiemmin piirinmestaruushiihdoissa. Eli N14 (Tiia Helminen, Sanna Hokkanen ja Outi Ranua), M14 (Oskari Valkamo, Miika Arvola ja Henri Annila) ja M16 (Santeri Valkamo, Teemu Terho ja Tuomas Ranua).Kaikki joukkueet hiihtivät odotusten mukaisesti. Tiivis kisaputki tuntui joillain hieman jaloissa, mutta jotkut olivat taas todella hyvässä vauhdissa. Erityisen hyvä hiihto oli Santeri Valkamolla, joka hiihti viimeiset kaksi kilometriä katkenneella suksella! Ennen kisasuksen pettämistä hän oli avausosuudella hyvässä vauhdissa. Kiitokset kaikille hiihtäjille!

Viestin tulokset