Piirinmestaruuksista kisailtiin TaHSin väreissä

13.2.2006

M14-sarja starttasi ensimmäisenä viestikisassa sunnuntaina. Avausosuudella hiihti Oskari Valkamo.
M14-sarja starttasi ensimmäisenä viestikisassa sunnuntaina. Avausosuudella hiihti Oskari Valkamo.

Useita TaHSin hiihtäjiä oli kisaamassa piirinmestaruuskisoissa viikonloppuna Kangasalla. Nuorten viestiin saatiin tällä kertaa kolme joukkuetta.

Lauantaina Kangasalan Kyötikkälässä oli ohjelmassa nuorten vapaan hiihtotavan henkilökohtaiset matkat. TaHSista kisoihin osallistuivat Henri Annila (M12, 14.), Oskari Valkamo (M13, 11.) , Sanna Hokkanen (N13, 14.) , Tiia Helminen (N14, 11.) , Miika Arvola (M14, 13.) ja Santeri Valkamo (M16, 7.). Monissa sarjoissa oli todella paljon hiihtäjiä, ja useat TaHSin nuoret tekivät kisoissa todella hyvät suoritukset.

Lauantain vapaan tulokset

Sunnuntaina tyyli vaihtui perinteiseksi, ja kisatapa viestiksi. Seuran viestijoukkueet suoriutuivat urakoistaan hienosti.

TaHS:n 14-vuotiainen tyttöjen joukkue (Sanna Hokkanen, Tiia Helminen ja Outi Ranua) sijoittui viidenneksi, ja samanikäisten poikien sarjassa TaHS-hiihtäjät (Oskari Valkamo, Miika Arvola ja Henri Annila) suksivat kahdeksanneksi.  M16-sarjan joukkueen (Santeri Valkamo, Teemu Terho ja Tuomas Ranua) sijoitus oli kuudes.

Viestien tulokset

Sunnuntaina kisailtiin myös aikuishiihtäjien perinteisen tyylin henkilökohtaisilla matkoilla. M60-sarjassa Osmo Sääski sijoittui neljänneksi.

Sunnuntain henkilökohtaisten tulokset