Tampereen Hiihtoseura esittäytyi Karosen koululla

24.9.2005

Tampereen Hiihtoseura esittäytyi 24.9. Karosen koulun pihamaalla. Kyseessä oli alueen oma kylätapahtuma, jossa TaHSilla oli oma pisteensä. Arvotut TaHS-pipot voittivat: Juha Ala-Pappila, Valtteri Palomäki sekä Jesse Saarnio.

Hiihtoseuran esittelypaikassa oli mahdollisuus kokeilla sekä sauvakävelyä että rullahiihtoa lyhyellä radalla. Lenkin päätteeksi oli mahdollisuuss mittauttaa sykkeensä sekä osallistua TaHS-hiihtopipon arvontaan.

Sauvakävelijöitä ei löytynyt, mutta rullahiihtopisteeseen löytyi enimmillään kymmenkunnan innokkaan kokeilijan jono. Parhaimmillaan kaikki kolme suksiparia oli jatkuvassa käytössä. Pisteen opastajina toimivat Vilja Välimäki, Santeri Valkamo, Oskari Valkamo, Erkki Tuomisto sekä Markku Valkamo.

Kolmen TaHS-hiihtopipon arvontaan osallistui parisenkymmentä arpalipukkeen täyttänyttä. Arvotut TaHS-pipot voittivat: Juha Ala-Pappila, Valtteri Palomäki sekä Jesse Saarnio. Onnea voittajille! Pipot lähetetään voittajille kotiin postitse.

Paikalla oli myös Koo-Vee, joka oli pystyttänyt paikalle kentän ja metsän reunassa kulkevan reitin emit-leimasimineen. Viime vuosina TaHS ja Koo-Veen suunnispuoli ovat tehneet paljon yhteistyötä ja monet nuoret urheilevat kummassakin seurassa.