Elokuun 2005 jäsentiedote

30.8.2005

Elokuun jäsentiedote nyt netissä. Hiihtokoulu alkaa ja Leville mennään viikolla 45...ja vaikka tiedote väittää muuta, tapahtuu ruokailu hotelli Levitunturissa!

Tampereen Hiihtoseura ry           

                                                                                                             jäsenkirje

30.8.2005

 Ensilumenleiri Levillä viikolla 45

Hiihtokoulu aloittaa 1.9. Hervannan laskettelurinteillä

 Tampereen Hiihtoseuran hiihtokoulu alkaa torstaina 1.9. kello 18  Hervannan laskettelurinteiden juurelta. Alueella tehtävien maansiirtotöiden vuoksi autot kannattaa ajaa rinteiden isommalle pysäköintipaikalle. Kaikki mukaan – sauvat myös!

Tuleva kautena hiihtokoulussa on neljä pääryhmää, jotka toimivat pääpiirteissään viimekaudesta tuttujen vetäjien johtamina. Joitakin muutoksia sillä puolella on tapahtunut, mutta niistä tiedotetaan harjoituksissa. Pyrimme heti kauden alusta siihen, että lapsi tietää hänen oman ryhmänsä ohjaajat.

Alkavana kautena hiihtokoulun kanssa yhtaikaa harjoittelee myös 14-18 –vuotiaiden kilpahiihtäjien ryhmä. Tämä ryhmä tekee torstaisin erillisen ohjelman mukaisia harjoituksia, jotka ovat syksyn aikana etupäässä sauvarinneharjoituksia. Tässä ryhmässä mukana olevilta edellytetään sitoutumista ohjelman mukaiseen harjoitteluun.

 Ensilumen leirille matkataan taas Leville

Seuran 12. ensilumen leiri tehdään nyt kolmannen kerran Leville. Ajankohtana on viikko 45. Etukäteiskysyntää leirille on tullut jo seuran ulkopuolisiltakin hiihtäjiltä. Tämän vuoksi ennakkoilmoittautumiset on tehtävä jo hyvissä ajoin.. Matkan hinnat ovat seuran jäseniltä seuraavat:

·     aikuiset 160 euroa

·     lapset alle 15 vuotta 140 euroa

·     seuran ulkopuoliset 200 euroa

Hinta sisältää matkat, majoituksen sekä lounaan hotelli Luostotunturin seisovasta pöydästä. Aamiaiset sekä muut tarvittavat ruoat ovat lähtijöiden omalla vastuulla. Majoituspaikka Levi Aquan (sama kuin aiemmin) lähietäisyydellä on kaikki tarvittavat kaupat ja muut palvelut.

Ilmoittautumiset tehdään Markku Valkamolle (050 5292696) tai sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenhiihtoseura.fi. Varaukset on tehtävä 15. syyskuuta mennessä.

 Seuraa nettisivuja!

 Jatkossa on erittäin tärkeä seurata Tampereen Hiihtoseuran verkkosivuja (tampereenhiihtoseura.fi). Jäsenkirjeiden määrä vuositasolla on enää 2-3 kertaa hiihtokauden aikana. Verkkosivuille päivittyvät mm. vuosikokoukset, muut tapahtumat sekä mahdolliset muutokset harjoitusajoissa.

 Hyvää alkavaa hiihtokautta 2005-2006!

 Markku Valkamo

puheenjohtaja, Tampereen Hiihtoseura