Jäsenkirje 24.2.2005

24.2.2005

Uusi jäsenkirje on postissa! Nyt jo verkossa!

Seuran nuorisohiihdot 12.3. kello 12.00. ilmoittaudu mukaan!

Hiihtocup oli menestys!

 Tampereen Hiihtoseuran ja Tampereen Pyrinnön yhteinen hiihtocup oli sekä urheilullinen että yhteistoiminnallinen menestys. Viimeinen osakilpailu hiihdettiin 22.2.. Cupin yhteistulokset sekä yksittäisten osakilpailujen tulokset on nähtävillä seuran verkkosivuilla.

 Seuran omat mestaruushiihdot

 Seuran omat mestaruushiihdot pidetään kahtena eri tiistaina.  Perinteisen hiihtotavan kilpailut pidetään tiistaina 8.3. kello 18.15 (ilmoittautumiset ajanottojärjestelmän testaukset vuoksi 17.45 mennessä tai etukäteen seuran sähköpostin kautta).

 Vapaanhiihtotavan seuramestaruudet ratkotaan tiistaina 15.3. kello 18.15 alkavassa kilpailussa. Kaikki mukaan…jälleen! Hiihtokouluikäisten sarjat menevä seuraavasti: M ja N 6 (- 99) syntyneet, M ja N 8, M ja N 10), M ja N 12, M ja N 14, M ja N 16. Myös tästä ylöspäin on tarvittavat sarjat.

 TaHS-nuorisohiihdoissa ennennäkemättömät palkinnot

 Lauantaina 12.3.2005 Kaupissa hiihdettävissä piirikunnallisissa TaHS-nuorisohiihdoissa (perinteinen)on ennennäkemättömät palkinnot: sekä tyttöjen että poikien 14- ja 16-sarjoissa voittajat saavat palkinnokseen Nokian 1,3 megapikselin kamerakännykät! Lisäksi kaksi kamerakännykkää arvotaan kaikkien sarjojen maaliintulijoiden kesken! Nuorille hiihtäjille jaetaan myös muita tavarapalkintoja! Kilpailut alkavat kello 12.

 Talkoolaisia tarvitaan vielä lisää! Hiihtokilpailun runko-organisaatio on jo kasassa, mutta erilaisiin reitinvalvonta- yms. tehtäviin kaivataan vielä hiihtokoululaisten vanhempia ja muita seuralaisia. Voit ilmoittautua hommiin sähköpostitse tai soittamalla Markku Valkamolle (050 5292696), myös tekstiviesti riittää.

 Markku Valkamo aloitti puheenjohtajana

Seuran uutena puheenjohtajana aloitti tammikuun alussa Markku Valkamo. Entinen puheenjohtaja Jarmo Järventausta on edelleen mukana seuran toiminnassa mm. tärkeässä kilpailujen johtajan roolissa. Uutena sihteerinä aloitti Merja Terho.

 Lumisin terveisin!

 Markku Valkamo

puheenjohtaja