Loka-marraskuun jäsentiedote

28.10.2004

Loka-marraskuun jäsentiedote postitetaan perjantaina 29.10.2004.

jäsentiedote 28.10.2004                       

Tuleva hiihtokausi on jo ovella!

Kauden avajaiset 17.11. Kristillassa

 

Tampereen Hiihtoseuran perinteiset kauden avajaiset sekä sääntömääräinen syyskokous pidetään 17.11.2004 kello 18.00 Kristillassa  Kaukajärven rannalla. Perinteiseen tapaan ohjelmassa on kokouksen jälkeen (noin 18.15) kauden 2004-2005 ohjaaja/valmentajaesittelyt, informaatiota ryhmäjaoista, tietoa Hiihtoliiton uusista ajatuksista nuorten ohjaus- ja kilpailutoiminnan saralta sekä tietysti arpajaiset! Ai niin…yleisön toivomuksesta urheilijoille sallitaan myös munkeilla herkutteleminen.

 

Voitelukoppi ja koulutusta

Kaupin urheilupuistoon tulee jälleen joulukuun alusta seuran voitelukoppi, jossa pidetään jo heti alkukaudesta kotijoukoille voitelun perusasioihin keskittyvä tilaisuus. Tämän kauden yksi keskeinen tavoite on, että vanhemmat pystyvät hoitamaan lastensa suksien peruskunnostuksen. Mikäli kotona ei ole sopivaa tilaa tähän, on seuran voitelutilaa mahdollisuus käyttää tähän tarkoitukseen. Tervetuloa voitelemaan.

 

SkiPassin maksaminen verkossa

Hiihtokoululaisilta on tullut kyselyjä hiihtopassien maksamisesta. Hiihtokoulutiedotteessa kerrottiin, että tänä vuonna jokainen hiihtokoululainen, jolle ei ole jaettu esitäytettyä lomaketta edelliseltä vuodelta, maksaa seitsemän euron (ei yhdeksän, kuten erheellisesti on kerrottu) SkiPassin suoraan verkossa itse. SkiPassin maksavat kaikki ne hiihtokoululaiset 18-vuoteen asti, jotka eivät osallistu kansallisiin kilpailuihin. 14-sarjasta ylöspäin tulee maksaa lisenssimaksu, mikäli osallistuu kansallisiin kilpailuihin.

Hiihtoseuran verkkosivulta (etusivun oikea reuna) on suora linkki liiton sivulle, jossa maksun voi suorittaa. Seuran yhteyshenkilö näkee suoraan ketkä ovat suorittaneet maksun.  Vakuutusturvan vuoksi maksu tulee suorittaa heti marraskuun alussa. 20 euron hiihtokoulumaksu (sisältää jäsenmaksun) kerätään tammikuussa.

 

4.11.  ei ole hiihtokoulua, koska ohjaajat ovat Levillä hiihtämässä. Muista käydä nettisivuilla tampereenhiihtoseura.fi! Sivut päivittyvät monta kertaa viikossa.

 

Jarmo Järventausta                                                       Markku Valkamo

puheenjohtaja                                                                 sihteeri