Elokuun 2004 jäsenkirje

16.8.2004

Elokuun 2004 jäsenkirje on jo verkossa, postiluukusta se kolahtaa keskiviikkona 18.8. tai torstaina 19.8..

Tampereen Hiihtoseura ry                                                                 jäsenkirje

16.8.2004

 Ensilumenleiri matkataan taas Leville,  paikkoja vapaana kymmenkunta

Hiihtokoulu alkuun torstaina 19.8. Hervannan rinteillä

 Seuran 11. ensilumen leiri  suuntaan nyt toisen kerran peräkkäin Leville, nyt viikolla 45. Etukäteiskysyntä ensilumen leirille on ollut taas kova jo ennen kohteen varmistumista, ja on mahdollista, että kaikki halukkaat eivät välttämättä mahdu mukaan. Oman seuran jäsenet ja erityisesti aktiivihiihtäjät (nuoret ja hieman kokeneemmat) ovat luonnollisesti ensisijalla.

 Matkan hinta on 150 euroa sisältäen matkat, majoituksen sekä lounaan. Aamiais- ja iltapalajärjestelyissä ollaan päätymässä jokaisen huonekunnan omaan järjestelyyn. Asiaa selvitellään vielä ja siitä ilmoitetaan uudelleen. Ilmoittautumiset tehdään seuran sihteeri Markku Valkamolle (050 5292696) tai sähköpostitse info@tampereenhiihtoseura.fi.

 Varaukset on tehtävä 10. syyskuuta mennessä. Etukäteisilmoitukset ovat voimassa ilman erilllisillmoitusta ja ne varmistetaan lähtijöiltä erikseen syyyskuuun alkupuolella. Samoihin aikoihin nettisivuille tulee lähtijöiden lista, josta voit tarkistaa mukanaolosi. Samalla tarkistetaan, että ilmoittautuneilla on maksettuna seuran jäsenmaksu vuodelle 2004. Jäsenmaksuasioista voi tiedustella sähköpostitse Matti Mikkolalta (Matti.Mikkola@kpmeng.fi).

 Hiihtokoulu alkuun

 Hiihtokouluu toimii torstaisin kello 18 Hervannan laskettelukeskuksen parkkipaikalta. Lumien tultua siirrymme Kauppiin. Ryhmiä on ensin 2-4 osallistujien lukumäärästä riippuen.

 Kuntosalivuoron ajankohta muuttuu

 Kuntosalivuoro Hervannan vapaa-aikatalolla ei enää tällä talvikaudella ole maanantaisin vaan todennäköisesti tiistaisin kello 20. Valitettavien kömmähdysten vuoksi (liikuntavirasto) vuoron ajankohta varmistuu vasta viikon 34 aikana. Tarkista uusi ajankohta verkkosivuilta tai torstain Aamulehden seurat-palstalta.

 25.9. Jämille hiihtämään

 Lauauntaina 25.9. lähdemme Jämin tunneliin hiihtämään. Tarkemmat tiedot löytyvät lähiaikoina verkkosivuiltamme. Matkat taitetaan henkilöautoilla kimppakyydeillä.

 Seuran verkkosivut kertovat viimeisimät tiedot

 Muistathan käydä usein tarkistamassa viimeisimät tiedot Tampereen Hiihtoseuran kotisivuilta osoitteesta: tampereenhiihtoseura.fi  Lisäksi torstain Aamulehden Seurat-palstalta löydät tietoja Hiihtoseuran toiminnasta. Lähiaikoina sinne tulee lisätietoa Sykettä Seuraan –kampanjasta, johon olemme lähdössä mukaan.

 Lumista hiihtokautta 2004-2005!

 Jarmo Järventausta                                            Markku Valkamo

puheenjohtaja                                                                  sihteeri