Hiihtoseuran asusteita

1.2.2004

Tampereen Hiihtoseuran lämmittely(hiihto)asu on suunniteltu seuralle TT-Futuren tehtaalla. Asua tilattiin kahtena talvena yhteensä lähes 50 kappaletta. Seuraava tilaus tehdään kaudeksi 2004-2005, mikäli tilauksia tulee vähintään 20 kappaletta.
TaHSin omaa pipoa on saatavilla torstaisin seuran voitelukopilta Kaupista.
Tampereen Hiihtoseuran lämmittely(hiihto)asu on suunniteltu seuralle TT-Futuren tehtaalla. Asua tilattiin kahtena talvena yhteensä lähes 50 kappaletta. Seuraava tilaus tehdään kaudeksi 2004-2005, mikäli tilauksia tulee vähintään 20 kappaletta. TaHSin omaa pipoa on saatavilla torstaisin seuran voitelukopilta Kaupista.

Hiihtokouluikäisten seura-asuja lainataan panttimaksua vastaan. Myös pipoja on saatavilla.

Tampereen Hiihtoseura tarjoaa hiihtokouluikäisille käyttöön seuran lämmittelyasun siksi aikaa, kun lapsi/nuori harrastaa hiihtoa seurassa.

Puvusta peritään 30 euron panttimaksu, jonka saa takaisin, kun palauttaa ehjän ja pestyn asun. Kun hiihtäjä saa asun, allekirjoittaa hän (tai hänen huoltajansa)  lainasopimuksen asusta

Tällä hetkellä on vapaana vain muutamia asuja, koska täksi talveksi seura ei viime talvisen tiedon mukaisesti hankkinut uutta asuerää. Uuteen asuerään kerätään halukkailta tieto keväällä 2004. Minimitilauserän määrä on 20 asua. Aikuisille sekä niille hiihtäjille, jotka haluavat ostaa asun omakseen, on asun hinta 150 euroa

Vapaana olevat laina-asut 1.3.2004:

120 cm,  yhteydenotot Markku Valkamoon seuran sähköpostin kautta tai soittamalla 050 5292696.

 

Hiihtoseuran pipoja

Tampereen Hiihtoseuran omaa design-pipoa, joka on suunniteltu yhteen seuran hiihtoasun kanssa, myydään 10 euron kappalehinnalla seuran kopilta torstaisin hiihtokoulun aikaan kello 18-19 välillä.

Voit myös kysyä pipoa Markku Valkamolta (050 5292696). Seuraan kuulumattomillle hiihtokoululaisten vanhemmille sekä muille hinta on 15 euroa.

Pipon sisävuori on tuulta pitävää windstopper-materiaalia.