Seurainfo

Tampereen Hiihtoseura ry

Tampereen Hiihtoseuran toiminta käynnistyi 21.10.1993, jolloin muutama Tampereen Poliisiurheilijoiden (TP-U) hiihtovalmentaja valmentaja halusi perustaa uuden hiihtämiseen keskittyvän seuran.

Tampereen Hiihtoseura on nimenä ollut olemassa toki aikaisemminkin, mutta se on ollut pois toiminnasta eikä nimeä ole enää ollut yhdistysrekisterissä.

Seuran toiminta käynnistyi alkuun kohtuullisen voimallisesti ja seuran tapahtumia ovat olleet sekä Hervannan Suolijärvellä pidetty hiihtotapahtuma että piiritason uudenvuodenpäivän hiihtokilpailut. Myöhemmin myös mm. Kaukajärven nappulahiihdot ovat kuuluneet seuran toimintaan.

Tampereen hiihtoseuran toiminnan painopiste on lasten ja nuorten hiihtokoulutoiminnan kehittämisessä sekä perheiden yhteisten hiihtotapahtumien järjestämisessä.

Uutena kansallisena kilpailuna järjestettiin kokeilumielessä ensimmäiset Tampereen Uudenvuodenhiihdot 1.1.1999, toistaiseksi viimeiset uudenvuodenhiihdot pidettiin maaliskuussa 2002...vuoden 2003 kansalliset hiihdot nimettiin TaHS-hiihdoiksi ja ne pidettiin 15.3.2003.

Johtokunta 2023

Suostumuskaavake

Seuran sähköpostiosoite:

Ota yhteyttä: tampereenhs@gmail.com.