TaHS-hiihdot 2023

TaHS-hiihdot / KristaCup osakilpailu

Päivitykset:

5.2. klo 20.40 päivitetty alustava reittitilanne

30.1. klo 20.30 Kisaorganisaatiota täydennetty.

23.1. klo 22.00 Kisasivut avattu.

Kilpailun perustiedot ja kilpailuohjeet

Järjestäjä: Tampereen Hiihtoseura (TaHS)

Kilpailupaikka: Kaupin hiihtostadion, Kuntokatu 17, Tampere

Kilpailuaika: sunnuntai 12.2.2023 klo 11.00 alkaen. Lopullinen aikataulu ilmoitetaan viim. 11.2.

Hiihtotapa: vapaa (V), yhteislähdöt

Ilmoittautuminen: 8.2.2023 klo 21.00 mennessä hiihtokalenterin kautta. Ei jälki-ilmoittautumisia.

Huom!: Henkilökohtaisilla matkoilla 14-vuotiaiden ja nuorempien kilpailijoiden tulee osallistua ikäluokkansa mukaiseen sarjaan, mikäli sellainen on tarjolla.

Kisaorganisaatio:

Kilpailun johtaja: Jussi Loppinen, p. 050 3665461, jussi.l@live.com

TD: Tuomo Joutvuo (HlHS)

TDA: Samu Pehkonen (TaHS)

Sihteeri: Nina Hämäläinen

Ajanotto- ja tulospalvelu: Jussi Hannukainen

Lähetys: Martti Kaarela

Kuulutus: Heikki Järvelin

Ratamestari: Erkki Tuomisto

Turvallisuus: Jussi Loppinen

Ensiapu: Sanna Hokkanen

Pysäköinti: Kilpailupaikalla on ohjattu pysäköinti. Pysäköintitilaa mm. jousiampumaradalla.

Numeroliivit: Noudettavissa kilpailukansliasta uuden huoltorakennuksen pukuhuoneesta 2 klo 9.30 alkaen. Palautetaan kilpailun jälkeen maalialueen keruulaatikkoon. Kadonneen numeroliivin korvaushinta on 50 e.

Lämmittely ja suksien testaus: Kilparadoilla lämmittely sallittu kilpailijat huomioiden. Kilpailijoiden ja huoltajien on hiihdettävä AINA hiihtosuuntaan turvallisuuden varmistamiseksi!

Suksien testaus ja kilpailun jälkeinen jäähdyttely vesitornille kulkevalla latuosuudella. Suksien testaus kilparadoilla kielletty.

Tuomarineuvosto: Kokoonpano on TD (pj), TDA (jäsen) ja kilpailun johtaja (jäsen) + sihteeri. Tuomarineuvosto kokoontuu klo 10.00 ja erikseen sovittavana aikana kilpailun jälkeen sekä tarpeen mukaan kilpailun aikana.

Vastalauseet: Vastalauseaika on 15 minuuttia epävirallisten tulosten julkistamisen jälkeen. Paperiset tuloslistat ovat nähtävillä huoltorakennus B:n stadioninpuoleiselle seinustalle.

Vastalauseet on jätettävä kirjallisena kilpailutoimistoon. Vastalausemaksu on 100 euroa. Maksu palautetaan, jos tuomarineuvosto hyväksyy vastalauseen.

Palkintojenjako: Palkitaan alle 16 v. 8 parasta, sitä vanhemmissa 3 parasta. Palkintojenjako kahdessa osassa, ensimmäinen 8–16 v. mahdollisimman pian viimeisen 16 v. maaliin tulijan jälkeen. Loput kilpailun päätyttyä. Palkintojenjako uuden huoltorakennuksen kalustohallin edessä. Seuraa kenttäkuulutuksia palkintojenjaosta!

Oheispalvelut: Uuden huoltorakennuksen wc:t, pukuhuoneet ja pesutilat ovat kilpailijoiden käytössä.

Kilpailupaikalla palvelee makkaramyynti ja kioski (Mobilepay ja käteinen). Tervetuloa!

Kysymykset ja yhteydenotot: Samu Pehkonen, puh. 040 5576875 tai tampereenhs@gmail.com. Kisapäivänä ainoastaan puhelimitse kilpailun johtajalle: Jussi Loppinen, puh. 050 3665461.

Yhteislähtökisan ohjeistus

Kyseessä on yhteislähtökisa, joten latua ei tarvitse antaa. Estäminen on kuitenkin kaikissa kilpailumuodoissa kielletty! Huomioikaa ohittamiseen liittyvät säännöt:

- Edellä hiihtävällä kilpailijalla on oikeus valita paras linja.

- Edellä hiihtävä kilpailija ei saa estää takaa tulevaa kilpailijaa.

- Ohittava kilpailija ei saa estää ohitettavaa kilpailijaa.

- Kilpailijoiden hiihtäessä vierekkäin heillä on jaettu vastuu olla estämättä toistensa liikkeitä

- Ohitustilanne katsotaan päättyneeksi, kun ohittavan kilpailijan keho on ohitettavan kilpailijan suksen kärkien etupuolella

Mahdolliset vastalauseet on jätettävä kirjallisena kilpailutoimistoon 15 min alustavien tulosten julkaisemisesta (netissä). Vastalausemaksu on 100 euroa (käteinen).

Turvallisuusohjeistus

Saavuthan kilpailupaikalle vain terveenä!

Muista hyvä käsihygienia!

Lähtölistat, livetulokset, sarjat, kilpailumatkat ja käytettävät kilpaladut

Lähtölistat

Online-tulospalvelu

Lopputulokset

Kilpailukeskuksen kartta

Käytössä olevat kisaladut: 5.2. tilanne:

1 km=ns. pikkusprintti (n. 0,8 km)

2 km=sprintti (n. 1,6 km)

3 km=UKK+Tuomikallio (n. 3 km)

kilpavitosta ei todennäköisesti käytetä vaan 5 km hiihdetään kahtena 3 km:n lenkkinä ja 10 km neljänä 3 km:n lenkkinä)

Matkat ja sarjat: (alustavat matkat; varmistuvat myöh.)

N8 1km V

N10 2km V