TaHS-hiihdot 2022

Tervetuloa Tampereen Hiihtoseuran kisoihin lauantaina 12.2.2022. Kilpailu on osa Hämeen hiihdon KristaCup -kilpailusarjaa 8–16-vuotiaille. Siitä vanhemmille kisat ovat kansalliset kisat.

Päivitykset:

- 12.2. klo 18.00 lisätty lopputulokset. Kiitos kilpailijoille, toimihenkilöille ja talkoolaisille!

- 11.2. klo 7.00 lisätty lähtölistat ja online-tuloslinkki

- 10.2. klo 11.50 lisätty kilpailussa käytettävät ladut (pdf)

- 4.2. klo 21.45 päivitetty kilpailtavat sarjat ja matkat

- 4.2. klo 16.00 muutettu lämmittelyä kilparadoilla koskevaa ohjeistusta

- 31.1. klo 12.00 korjattu hiihtokalenteri-linkki (hiihtokalenterissa oli sama kisa tuplana)

- 27.1. klo 10.30 sivusto avattu

Kilpailun perustiedot ja kilpailuohjeet

Järjestäjä: Tampereen Hiihtoseura

Kilpailupaikka: Kaupin urheilupuisto, Kuntokatu 5, Tampere

Kilpailuaika: 12.2.2022 klo 11.00 alkaen. Lopullinen aikataulu ilmoitetaan 11.2.

Hiihtotapa: vapaa (V), yhteislähdöt

Ilmoittautuminen: 9.2.2022 klo 19.00 mennessä hiihtokalenterin kautta. Ei jälki-ilmoittautumisia.

Muistattehan ilmoittautuessanne täksi kaudeksi muuttuneen kilpailusäännön: Henkilökohtaisilla matkoilla 14-vuotiaiden ja nuorempien kilpailijoiden tulee osallistua ikäluokkansa mukaiseen sarjaan, mikäli sellainen on tarjolla.

Kisaorganisaatio:

Kilpailun johtaja: Matti Mikkola

TD: Tanja Heinimaa

TDA: Heikki Leppänen

Sihteeri: Merja Terho

Pysäköinti: Kilpailupaikalla on ohjattu pysäköinti. Pysäköintitilaa mm. jousiampumaradalla.

Numeroliivit: Noudetaan kilpailukansliasta uuden huoltorakennuksen pukuhuoneesta 2. Palautetaan kilpailun jälkeen maalialueen keruulaatikkoon. Kadonneen numeroliivin korvaushinta on 50 e.

Lämmittely ja suksien testaus: Kilparadoilla lämmittely sallittu kilpailijat huomioiden. Kilpailijoiden ja huoltajien on hiihdettävä AINA hiihtosuuntaan turvallisuuden varmistamiseksi!

Suksien testaus ja kilpailun jälkeinen jäähdyttely vesitornille kulkevalla latuosuudella. Suksien testaus kilparadoilla kielletty.

Palkintojenjako: Palkitaan alle 16 v. 8 parasta, sitä vanhemmissa 3 parasta. Palkintojenjako kahdessa osassa, ensimmäinen 8–16 v. mahdollisimman pian viimeisen 16 v. maaliin tulijan jälkeen (n. 12.00). Loput kilpailun päätyttyä. Palkintojenjako uuden huoltorakennuksen kalustohallin edessä. Seuraa kenttäkuulutuksia palkintojenjaosta!

Oheispalvelut: Uuden huoltorakennuksen wc:t, pukuhuoneet ja pesutilat ovat kilpailijoiden käytössä koronaohjeistus huomioiden.

Kilpailupaikalla palvelee makkaramyynti ja kioski (Mobilepay ja käteinen). Tervetuloa!

Kysymykset ja yhteydenotot: Samu Pehkonen, puh. 046 6191949 tai tampereenhs@gmail.com. Kisapäivänä ainoastaan puhelimitse kilpailun johtajalle: Matti Mikkola, puh. 046 6191949.

Yhteislähtökisan ohjeistus

Kyseessä on yhteislähtökisa, joten latua ei tarvitse antaa. Estäminen on kuitenkin kaikissa kilpailumuodoissa kielletty! Huomioikaa täksi kaudeksi tulleet uudet säännöt ohittamiseen:

- Edellä hiihtävällä kilpailijalla on oikeus valita paras linja.

- Edellä hiihtävä kilpailija ei saa estää takaa tulevaa kilpailijaa.

- Ohittava kilpailija ei saa estää ohitettavaa kilpailijaa.

- Kilpailijoiden hiihtäessä vierekkäin heillä on jaettu vastuu olla estämättä toistensa liikkeitä

- Ohitustilanne katsotaan päättyneeksi, kun ohittavan kilpailijan keho on ohitettavan kilpailijan suksen kärkien etupuolella

Mahdolliset vastalauseet on jätettävä kirjallisena kilpailutoimistoon 15 min alustavien tulosten julkaisemisesta (netissä). Vastalausemaksu on 100 euroa (käteinen).

Koronaohjeistus

Saavuthan kilpailupaikalle vain terveenä!

Kilpailupaikalla suositellaan maskin käyttöä ja turvaväleistä huolehtimista. Toivomme, että kilpailukeskuksen alueelle saapuu vain tarpeellinen minimimäärä urheilijoiden huoltajia.

Pukuhuoneet ovat vain kilpailijoiden käytössä, enintään 10 henkilöä kerrallaan. Käytäthän pukutiloissa maskia! Kilpailupaikalla useampi pukuhuone käytössä. Muistathan turvavälit myös pukuhuoneessa.

Muista hyvä käsihygienia! WC-tilat käytössä.

Kilpailupaikalla ei muita lämpimiä sisätiloja, mutta kioskikontti ja makkaramyynti (maksutavat Mobilepay ja käteinen) palvelevat huoltorakennuksen takapihalla.

Lähtölistat, livetulokset, sarjat, kilpailumatkat ja käytettävät kilpaladut

Lähtölistat

Online-tulospalvelu

Lopputulokset

Kilpailukeskuksen kartta

Käytössä olevat kisaladut: 1km, 2km, 3km, 5km.

8km (5km+3km), 10km (2x5km), 15km (3x5km)

Matkat ja sarjat:

NYL 10km V